bg1 bg2 bg3 bg4 bg5
Logo Doggyhaarmode
 

Doggy haarmode is verhuisd

Opening nieuwe salon Doggy haarmode
 
Een mooie ruime salon, dat was altijd al een droom van mij en nu is hij werkelijkheid geworden. Mijn oude salon was gevestigd bij mijn ouders aan huis. 24 vierkante meter was mijn oude salon maar met 3 trimtafels en een bad werd het toch echt te krap. 
 
28 december kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe pand. We zijn toen gelijk druk aan het klussen geslagen. Gelukkig heb ik een handige vriend en schoonvader. Want zij hebben alle waterleidingen zelf aangelegd en een mooie balie gemaakt. Mijn vader heeft nog geholpen met de vloer leggen en mijn zusje en ik gingen sauzen. Zo was de hele familie aan het klussen, maar we waren wel binnen 2 weken klaar.
 
Zaterdag 16 januari hielden we de opening. Samen met mijn zoontje heb ik het lintje door geknipt en zijn we officieel geopend. Het is die dag erg druk geweest met klanten die allemaal erg nieuwsgierig waren hoe de nieuwe salon eruit zag. Maar ook ouders van mijn stagiaires kwamen eens kijken waar hun dochter nou stage liep. Altijd leuk als je ook hun leerd kennen. Voor alle mensen die kwamen kijken had ik een goodiebag geregeld met allerlei spulletjes erin van bedrijven uit het dorp. Dus niet alleen voor de honden zat er iets in maar ook zeker voor de baasjes. Maar ook ik ben die dag erg verwend met heel veel lekkere dingen maar ook heel veel bloemen. 
Ik geniet nu elke dag van mijn nieuwe mooie grote salon en ik voel me erg trots dat ik dit mooie beroep mag uitvoeren.